bibibokami

bibibokamiI en jungel av mat, mote og interiør, har jeg en blogg som handler om mine bokprosjekter, utgivelser, manusutdrag og mer.
Jeg er forfatter og er i ferd med å gi ut min tredje bok: «Pondus Strøm». Jeg har også lagt ut film med mine boklanseringer.

Flere og flere skriver bøker, og ønsker også kontakt med dem som har utgitt bok.
Personlig har jeg lyst å komme i kontakt med flere forfattere som kan inspirere meg eller veilede meg i en skriveprosess. Jeg er som sagt ikke redd for å legge ut korte utdrag fra mine manuser for å «teste markedet»

Skrivingen er en veldig viktig del av livet mitt. Jeg tror at mange liker både å skrive og å lese. Derfor tror jeg at bloggen min kan være interessant for flere og kanskje være en døråpner for flere som brenner for det samme som meg.

Jeg har jobbet som lærer og fullførte utdannelsen min på NTNU (Trondheim). Jeg ble adjunkt med opprykk,og jobbet i
grunnskolen i en del år. Etter at jeg ble syk, er skrivingen min blitt en viktig del av hverdagen min. Dessuten er jeg aktiv i Røde Kors, freelans omviser på Bårdshaug Herregård, og sekretær i Folkeakademiet. Nylig ble jeg også invitert i «Orkanger Historie», som har bedt meg skrive et manus. Det er jeg i gang med.

Mener at jeg fortjener en sjanse, besøk bloggen min her.

Med vennlig hilsen,

Brigitte Kvarsnes

Kommenter

Related Post

Min gamle Guzzi og jeg

Min gamle Guzzi og jeg

Handler mest om det italienske motorsykkelmerket Moto Guzzi. Om restaurering av Moto Guzzi, om presentasjon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggere liker dette: