Jan Roger Olsen

Dette er bloggen for deg som ikke leser blogger. Jeg skriver om alt som opptar meg, hvilket vil si underlige ting, politikk, samfunn og relasjoner, for å nevne noe. Jeg ønsker at du med å lese denne bloggen skal bli litt klokere, eller i alle fall få noe å tenke på.

Det blir ett til to innlegg i uka, med hovedinnlegget på søndag ettermiddag. Jeg blir veldig glad hvis du deler og sprer det jeg legger ut. God lesning! Litt om meg: Jeg er mann, født i 1977, som bor og jobber i Bodø. Jeg er gift, og har ikke barn. Jeg er journalist, komiker, mekaniker, slektsforsker og nå også blogger. 

www.janrogerolsen.no

Kommenter

Related Post

Min gamle Guzzi og jeg

Min gamle Guzzi og jeg

Handler mest om det italienske motorsykkelmerket Moto Guzzi. Om restaurering av Moto Guzzi, om presentasjon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggere liker dette: