Skrivelisa.no – en blogg om å skrive, lese, reflektere og å skape innhold som engasjerer!

Hei, jeg heter Lisa Skaar Næss, og er født og oppvokst i Kongsberg. Jeg har en bachelor i reklame, jobber med sosiale medier og som tekstforfatter.

Jeg skulle helst sett at døgnet hadde flere timer, og er (smertelig nok) på mitt aller mest produktive når klokka bikker midnatt. Ellers er jeg lidenskapelig opptatt av tekst, å skrive, fotografere, tegne – generelt alt som handler om å skape innhold.

På fritiden ser du meg gjerne med en tung ryggsekk på vei til neste bortgjemte fiskevann, eller godt plassert i sofaen med det aller siste innenfor RPGs i gamingverdenen. Jeg er glad i å se serier, se film, å lese og lytte til lydbøker mens jeg multitasker.

November 2016 vant jeg Sunn Fornuft-prisen i kategorien “Årets beste innlegg” som ble stemt frem av Kvinneguidens lesere. Jeg har også, gjennom SnapKollektivet, vært nominert til Jenteprisen 2017.

Besøk bloggen her

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *