Informasjon

Litt informasjon om hvordan du bør legge inn bloggen/nettsiden din

Alt for mange skriver dessverre veldig kort om nettsiden sin! Det er både i din interesse og min att dere har en litt mer fyldig tekst om hva faktisk siden deres handler om. Skriver dere en litt mer omfattende tekst er det mye mer mat for den store søkemotoren Google 🙂

kontaktskjemasiden har jeg satt opp 3 punkt, men de fleste glemmer å sette inn hva slags navn de vil ha på oppføringer her på Blogglisten. Da må jeg ofte bare bruke domenenavnet eller se litt på nettsiden på hva som er brukt der.

Det er som sagt gratis og legge inn sin nettside her, men forvent ikke att den blir lagt inn umiddelbart. Det kan gå fra noen få timer til flere dager, jeg tar det litt inni mellom alt etter som jeg har tid og lyst 🙂  Jeg gir også alltid beskjed tilbake på e-post når siden din er oppført. De fleste norske sider blir også godkjent bortsett fra gambling/porno/rene affiliate sider…

Om du ikke finner en passende kategori for siden din så gjør ikke det noe, Blogglisten blir etterhvert utvidet når det kommer sider i nye kategorier. Eksisterende oppføringer kan også senere bli flyttet i en mer passende kategori.

En annen ting jeg hadde satt stor pris på er att dere evt nevner Blogglisten i et innlegg eller på Facebook, forum eller lignende.

Jeg gjentar: skriv mer om bloggen/siden deres folkens 😉

 

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *