Ingunn og Ove til verdens ende…

Vi er et par på 32 og 35 år som har forlatt trygge Norge for å reise verden rundt. Målet vårt er å kunne reise og oppleve verden så lenge vi har midler til det. Vi sa opp jobben og solgte leilighet og alt vi hadde for å kunne realisere drømmen vår.

Verden rundt
Begge har reist mye før og har en del erfaringer fra backpacking, så vi føler vi er godt forberedt. Vi prøver å gjøre reisen så billig som mulig, uten at dette skal gå ut over alt vi vil se og oppleve underveis. Dette blir en balansegang som vi håper lesere kan dra nytte av hvis de vil gjøre det samme eller lignende selv. Vår drømmereise startet 01.09.14 i Malaysia og går videre til Australia, NZ, Hawaii, Japan, Sør-Korea, Kina, Vietnam, Laos, Kambodsja, Thailand, Nepal, India,Bangladesh, Sri-Lanka, Malaysia, Indonesia og Filippinene. På denne turen regner vi med å bruke ca 3 år.
Planen etter dette er Canada, USA og Sør-Amerika. Deretter Afrika, Midt-Østen og Europa. Vi tar en tur av gangen og regner med at planene kan forandre seg underveis. Dette er en del av spenningen med å reise langt og lenge.

Følg oss på vår tur «til verdens ende»

Kommenter

One Comment

  • · Edit

    Det er godt å høre at du besøkte mange steder, jeg er ivrig etter å besøke Australia, dele litt om det.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *