Hverdagen i mitt liv

Hverdagen i mitt livEr virkelig hver dag sin egen dag? Finnes det noe i hverdagen som skiller den ene dagen fra den andre?

Jeg ønsker å finne noe. Helt spesielt. Eller kanskje bare helt vanlig. Utsagn, opplevelser, tanker, følelser, minner, gleder eller sorger i hverdagen. Som gjør denne dagen anderledes fra gårsdagen og morgendan.

Å skrive om det, på en eller annen måte, vil jeg kanskje huske dagen bedre. Gjøre en hverdag til en «hver dag».

På leting etter noe å legge merke til, håper jeg å være mer oppmerksom på det som skjer rundt meg. Og kanskje føle at hver dag faktisk er en dag i mitt liv.

Dette er en bogg uten antrekk, sminke, interiør og matoppskrifter. Det er en lettlest blogg i historieforteller form, som tilfeldig blir morsom, seriøs, engasjerende og rørende. Jeg  ønsker at leserne kjenner seg igjen i mine historier, slik at de også vil legge merke dagene i sine egne liv.

Besøk bloggen her

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *