Røvernytt

Hei. Jeg heter Jarle Larsen og skriver på min blogg: Røvernytt.

Jeg har betalt skatt av inntektsgivende arbeid i 25 år, før jeg ble uføretrygdet med diag. PTSD. for 7 år siden.Jeg har alltid hvert samfunnsengasjert med spesiell interesse samfunnsforskning. Jeg skriver bla.om urettferdighet, cannabis legalisering,medisinsk cannabis, cannabis medisin mot PTSD. rus-politikk, avkriminalisering, Statens barnevern, litt om voldtekt, livsfarlige sykehus, korrupsjon og falsk propaganda.

Det er så som så med skolegang, men innholdet i det jeg skriver vet jeg det er interesse for:) Jeg hadde bestemt meg 100% på at jeg aldri skulle skrive offentlig på nett. Men etter en sjokkerende opplevelse i Nederland, med Norske myndigheter høsten 2015 så hadde jeg ikke noe valg og begynte og skrive først for og oppnå troverdighet, så for å forsvare meg. Når jeg tvinges til å skrive noe så skriver jeg om det som interesserer og passer meg.

Jeg har ingen kunnskaper om FB,men andre kan vel dele bloggen hvis de vil. Det er litt tøft og stå frem offentlig med dette her men jeg vet jo at det angår tusenvis av andre også. Så det er inspirerende å få lesere da vettu:) Jeg har selvfølgelig gjort meg «godt kjent på tinget» og sender regelmessige e-postvarsler til en god del Stortingsrepresentanter, Helse og omsorgs komiteen, Kontrollkomiteen, og Stortinget selv. Jeg har også skaffet mange leger og psykiatere som lesere. Hvis du er interessert i og lese litt så kan du se hva jeg tvinger Stortinget til å lese og samtidig følge med i saken. Jo flere lesere, jo mer skriving. Jeg håper å få lesere som deler siden med alle sine tenkelige intr. venner og bekjente:) Besøk bloggen her

Telemarking.

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *