Spis deg frisk

Dette er et kosttilskudd Rain International, som er helt nytt. Det er utviklet etter forskning på 2000 tallet. Utgangspunktet var at barn med alvorlige sykdommer skulle klare full medisinsk behandling. Ofte var kroppen deres så utslitt at legene måtte stoppe behandlingen..

I ca 2004 ble produktet Soul utviklet. Når barna fikk dette ble de mye sterkere og lege behandlingen kunne fortsette. Resultatene var så gode at man bestemte at dette måtte ut på markedet. Legene og forskerne var i tvil hvordan det skulle markedsføres. De var opptatt av å hindre at legemiddelfirmaene fikk tak i produktet. De var redde for at de(legemiddelfirmaene ville utnytte det de hadde oppdaget. De klarte å hindre dem i å få fatt i produktet.

Det ble bestemt at dette måtte markedsføres av brukerne selv. Først bruke produktene, så kjenne virkningen på egen kropp. Det skjedde. I 2011 ble produktene gjort tilgjengelig for alle. Norge som det strenge landet godkjente produktene i januar/februar 2019. Dette er produkter som går utenpå alle lignende produkter. Det er i en annen kategori.

Jeg er selv 74 år og har brukt dem i ca 15 mnd. nå. Jeg er glad jeg fant dem. Prøver derfor å fortelle alle om disse fantastiske produktene. Dessverre er de fleste negative. ((slik jeg også var i starten) Jeg prøvde dem allikevel og er meget glad for det idag. Det meste står på min hjemmeside, som jeg håper blir godkjent. Prøv gjerne produktene selv. Ta kontakt for riktig framgangsmåte.

Gå til nettsiden

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *