Supermarket.no

Supermarket.noSupermarket.no – Dagligvarer på nett er en liten bedrift med bred erfaring inne matvarer på nett siden 2002. Hos dagligvarer på nett finner du kjente og trygge merkevarer, som håndplukkes til din bestilling. Vi kan også tilby store forpakninger, som man ikke finner andre steder, perfekt til kantinen! Vi tilbyr konkurransedyktige priser, der små kvantum er like rimelige som store.
 Du får spesifisert faktura med 10 dagers forfall hver gang du handler. ( Gjelder kun bedriftskunder) Du behøver altså ikke å tenke på at du skal ha penger eller bankkort tilgjengelig når varene leveres. Private kunder kan ta kontakt for spesielle avtaler.  Dagligvarer på nett  skal være til hjelp for kunder å automatisere kjøpsprosessen . Du som kunde skal være sikker på om varene du har bestilt skal leveres til riktig tid og riktig plass.

Supermarket.no dagligvarer på nett er en liten nettbasert bedrift innen levering av matvarer til bedrifter i Oslo. Vår nettbutikk er en av de få på dagligvare på nett som forenkler hverdagen, mer behagelig og med smartere løsninger. Husk å bestille innen kl. 12:00 på virkedagen, før levering mat i Oslo dagen etter! Levering mat i Oslo er helt uten bindingstid! Alt vi trenger er en varsel.
Skap en bedre hverdag til ansatte med sunn, god og inspirerende mat. Sammen sparer vi deg for både tid og penger inne levering mat i Oslo.

www.supermarket.no

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *