Blogg med ord for dagen og tanker om og for dagen i dag

Inge FjeldeMitt navn er Inge Fjelde Tidligere piping ingeniør. Har nå pensjonert meg. Nå driver jeg stort sett med hobbyer slik som diktskriving, fotografering og opplæring av markedsføring på internett. Etter år med det å prøve tjene penger på nettet så jeg fort at alle løfter og forslag ikke holdt mål. Det er ingen lett vei til det å tjene penger på nettet. Den eneste veien til suksess er det å lære FAGET skikkelig. Har godt gjennom det meste og jeg deler det gjerne med andre.

http://inge-fjelde.blogspot.no/

Kommenter

Related Post

Alice`s Hus

Alice`s Hus

Jeg er en relativt optimistisk, dyslektisk, to barns mor, fra Sørlandet som deler litt om…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggere liker dette: