Mammaslykke.com

Mammaslykke.comJeg heter Mathilde, og er en ung mamma på straks 20. Jeg er samboer og forlovet med verdens beste mann, Ole-Patrick. Vi bor i en leilighet i Ski sentrum sammen med sønnen vår, Noah (f.10.04.2013) og hunden vår Samantha. Jeg er frisørlærling på Adam og Eva Ski storsenter, og har en stor lidenskap for alt som har med skjønnhet å gjøre. Nå som jeg er i mamma-permisjon studerer jeg ved NKI nettstudier for å få generell studiekompetanse. Målet mitt er at jeg skal ta en ny utdanning i en helt annen retning og begynne på enten BI eller universitetet høsten 2014.

Grunnen til at jeg har valgt å skrive en blogg er simpelthen fordi jeg håper at mine erfaringer vil kunne hjelpe andre som får livet snudd på hodet, enten det gjelder det ene eller det andre. Man finner måter å takle situasjoner man ikke var helt forberedt på, og livet viser seg nok en gang å være helt fantastisk. Det å være mamma (eller pappa) er den aller største største lykken i verden, derav blogg-navnet mammaslykke.
Her på bloggen vil jeg skrive om hvordan livet er som ung mamma, samboer og samtidig ta en utdanning på siden.

Håper bloggen min vil bli en god lesning for alle dere der ute, og husk what doesn’t kill you, only makes you stronger 😉

www.mammaslykke.com

 

Kommenter

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *