Fjell og Fjord

Fjell og Fjordfjellogfjord er et alternativt oppslagsverk for folk som er interessert i toppturer, gode tur opplevelser, og en å annen fest ved fjell og fjord»
Mission 2014: Å bli årets villmarking gjennom mitt tur prosjekt som jeg tar beina fatt på i mai 🙂

Mitt navn er Kristoffer Nystedt og er ansvarlig for denne siden.

Litt om meg: en helt alright kar som liker å ha det gøy. De siste årene har etter min smak inneholdt altfor lite moro i hverdagen. For mye hverdag, alvor og A4. Så nå er det på tide å gjøre noe med den situasjonen, gjøre noe nytt og ikke minst ha det mer moro!

I 2014 har jeg bestemt å kjøre på med ting som jeg finner spennende og utfordrende. Jeg liker å gå på tur i fjellheimen og i mai tar jeg beina fatt og lanserer mitt turprosjekt: «Opp som en amatør og ned som en fjellmann». Det handler i hovedsak om at jeg skal finne de beste fjellturene i Sør-Norge samt de fineste stedene langs fjordene på vestlandet. Samtidig satser jeg gjennom dette prosjektet å bli årets villmarking 2014:)

Nå blir det en tur til Australia forå gå i outbacken der. Trenger å finne toppformen for å bli årets villmarking 🙂

Regards,

Kristoffer

www.fjellogfjord.blogspot.no

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *