Norske reiseblogger

ThailandTur.noDet finnes en hel haug med norske reiseblogger rundt om på Internett, og noen bedre enn andre. Norske reisebloggere skriver om sine reiser rundt om i verden, rundt om i et spesielt land eller livet som student i utlandet. Noen velger å reise rundt i hele verden å skrive om opplevelsene sine på en blogg. Det kan være lurt, så har man det lagret for ettertiden også.

Reiseblogger fra Spania

Det er ikke ukjent at Spania har vært populært blant nordmenn i lang tid, og du finner derfor en rekke norske reiseblogger fra landet. Den kjente bloggeren Voe.blogg.no har for eksempel blogget om sin feriereise til Spania da hun ferierte i Torrevieja. Det flotte med en slik blogg er at man får lese om personlige erfaringer og tips. På Voe.blogg.no skriver hun om at hun for eksempel besøkte Mundomar-akvariet i Benidorm.

En reiseblogger som skriver nesten utelukkende om Spania er bloggen Melissaspania.no. Melissa er en kostholdsveileder som flyttet til Spania i 2004, etter et ønske om noe annet enn hva vi er vant med i Norge. Siden hun flyttet til Spania har hun startet opp Helsekosten Albir, hvor man kan få kjøpt helseprodukter til en grei pris.

På bloggen sin skriver Melissaspania.no om ulike temaer fra hverdagen, og gir kostholdsveiledning til deg og meg. Melissa legger også ut en god del oppskrifter som du kan lage god og sunn mat av. Noen av oppskriftene som kan nevnes fra bloggen er lavkarbokjeks, daddelkuler og forskjellige sunne smoothier. Absolutt verdt å ta en tur innom denne bloggen hvis man vil lese betraktninger om kosthold fra en norsk blogger som bor og lever i Spania.

Vurderer du en ferie til Albir og området rundt? Da bør du lese mer om Alfaz del Pi, som har den høyeste prosentandelen nordmenn utenfor Norge. Det er mange attraksjoner å oppleve i Alfaz del Pi, og Parque Natural de la Sierra Helada (naturpark) er kanskje den mest kjente attraksjonen i området. *Ellers kan man nyte solen på stranda i Albir eller besøke Aqualandia som ligger i nabobyen Benidorm.

Norske studentblogger fra utlandet

Det finnes en hel del norske studenter i utlandet, og mange av disse blogger om sin hverdag som student i det store utland.

Vil du lese om en norsk student som bor og lever i den dominikanske republikk? Da bør du ta en tur innom bloggen Vildeflem.com. Her får man tips til hvilke vaksiner man trenger før man reiser til den Dominikanske republikk, visum, flybilletter og mye mer. *Den dominikanske republikk ligger i Karibien, og har hatt spansk herredømme i tre århundrer. Det offisielle språket er spansk, og det bor om lag 10 millioner i landet.

Er du ute etter å lese bloggen til en norsk student som studerer i den franske hovedstaden Paris, så bør du sjekke ut bloggen Amandalouise.org. Hun skriver riktignok på engelsk, men det kan være mye interessant å få med seg på bloggen hennes likevel. Bloggen har mye bilder, og det er med på å gjøre den til en god blogg ettersom bildene er av høy kvalitet og virker gjennomtenkt.

Kommenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *